Skip to content


1 million visninger og 400 videoer – Hurraaa

Så rundede jeg et skarpt hjørne.
Mine små videoer er nu set 1 million gange og samtidig har jeg rundet video nummer 400.
Så det er jeg da lidt stolt af :-)

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Du kan se min YouTube kanal her

De bedste hilsner

Martin

 

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (8 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
Skrevet i Videoindlæg.


Email dette indlæg til en ven Email dette indlæg til en ven

20 kommentarer til “1 million visninger og 400 videoer – Hurraaa”

 1. Erik B. Jørgensen siger:

  Til lykke og mange tak for dine tanker, betragtninger, ideer, inspiration, m.v.

 2. Peter Christensen siger:

  Hej Martin, Stort tillykke med de mange views – og 1.000.000 tak for de sprøde guldkorn, du deler herinde og på YouTube. Ser frem til mange flere videoer af samme skuffe 😉 Vh Peter

 3. Søren Falkenberg Johansen siger:

  Hej Martin.

  Jeg ser stort set alle dine videoer, og synes faktisk at de “lommefilosofiske” er mindst lige så gode som de lidt mere gennemtænkte.

  Det er dejligt forfriskende når nogen kalder en skovl for en skovl, og iøvrigt ellers øser ud af sin viden og erfaring. Især når der også gavmildt gives af tips og tricks, som ellers sikkert kunne koste noget :-)

  Tak.

  //Søren

 4. Henrik Andersen siger:

  Det skal du dælme også være stolt af Martin. Du er en stor inspirationskilde for mange, inklusiv undertegnede. :-)

 5. Henrik Blunck siger:

  Tak for de mange guldkorn, og stort tillykke med jubilæet. :-)

  Jeg erkender jeg nok mest kommenterede i starten da du startede det her projekt op, men jeg tager mig selv i at komme tilbage, og tager ofte 3-4 videoer ad gangen. Det er sådan set mest når tiden lige er til det at jeg finder kanalen og lige lytter til hvad der er af nye ting.

  Særligt kan jeg godt lide de los i bollerne du giver, og jeg har med stor glæde bemærket, at journalisterne også har taget dine videoer til dig, for det er da sket en tre-fire gange at jeg også har fundet ud af en video jeg næsten lige har set er landet i nyhederne, blandt andet det om Hugo der var forsvundet, så det har jo en effekt.

  God vind med fortsatte indlæg i debatterne. Vi er ikke altid enige, men det er sgu rart at blive udfordret på argumenterne. :-)

 6. Potter siger:

  Det er vildt godt gået. Og du kan bryste dig af, at det er indholdet der har skabt så mange visninger. Jeg er oprigtigt imponeret. Så – Tip og Hat 😉

 7. Lars Skovsgaard siger:

  Hej Martin

  Super fedt at se dine videoer og rigtig godt at det er mange forskellige emner du tager op – det er ligesom en pakke kalender ved juletid – man ved aldrig hvad man får og derfor en god måde at få sig en pause i sine tanker og derefter få ny energi.

  Det er interessant at høre hvad enten det er om ny teknologi – markedsførings ideer – eller bare almindelige tips fra en der er så aktiv i erhvervslivet.

  MVH
  Lars

 8. Jacob Marquez siger:

  Hej Martin

  Tillykke med millionen, du skal være super stolt af dig selv.. Jeg er helt sikker på du hjælper rigtig mange iværksættere.. Håber du vil fortsætte den fine indsats..

  Mvh

  Jacob

 9. john weber siger:

  Du siger tak martin fordi vi kikker med… Jeg vil sige dig tak fordi DU er med til at give mig en kæmpe inspiration. 1000 tak…

 10. Annette siger:

  Kære Martin
  Rigtig hjertelig tillykke og TUSIND TAK.
  Jeg er 52 år og mor til 4.
  Siden jeg kan huske er jeg vågnet op hver morgen og belastet hvem der var i nærheden med, god morgen JEG HAR FÅET EN GOD IDE.
  Jeg kender ikke andre af samme slags, så da du var så sød at svare på en desperat mail, som drejede sig om min søn og du viste mig dit univers, er mit liv blevet som en leg.
  Når jeg lytter til dig siger jeg hele tiden JA DET ER JO DET JEG GÅR OG SIGER hele tiden TIL DØVE ØRE.
  Nu har jeg det præsis som da Emil Fra Lønneberg mødte en dreng som ham selv.
  Jeg bruger dig til at måle mine ideer op ad, for ofte tror jeg at der er for lidt i dem eller at jeg er for sent ude. Oftest er jeg for tidlig.
  Men vigtigst, JEG FØLER MIG IKKE MÆRKELIG MERE MEN GENIAL.
  Tusind tak og TILLYKKE.

 11. Mick K. Hansen siger:

  1.000.000 – Den første er altid den sværeste :o)
  Godt klaret …og tak!

 12. Ulla Norup Panild siger:

  tak for god inspiration, både når jeg er enig og når jeg ikke er det. Altid godt, direkte og engageret formidlet – en nydelse i en tid, hvor mange medier er fyldt af snakkehoveder der tilsyneladende har gået på kursus i at kvæle enhver lyttelyst

 13. Anders Stokholm Jepsen siger:

  Hej martin!!!! :)
  Tillykke med de 400 videoer
  Jeg kikker næsten ind hver dag for at se dine små
  film,jeg syntes at jeg lære noget ved dem. :)
  Mvh Anders

 14. Rune Breinholt Andersen siger:

  Stort tillykke med denne milepæl! Du er utrolig inspirerende og den næste million ekstra visninger blivet intet problem at nå 😉

 15. John Larsen siger:

  Set! – og tillykke!

  Benytter mig meget af podcasts som baggrunds”støj” i forbindelse med mit arbejde. Synes det er interessant lytning, specielt når værktøjer og andet arbejdsrelevant “udvilkingsinformation” diskuteres…

  :)

 16. Theis Brouer-Jensen siger:

  Hvor skønt Martin. Jeg har set mange af dem, så det overrasker mig ikke at de nu er set 1 million gange.

  Du kommer altid med en god synsvinkel og altid din helt ærlige mening.

  De bedste hilsener
  Theis

 17. Terkel Hansen siger:

  Hej Martin, Ser dine videoer og bliver inspireret :-) Pt. er jeg dog 9 videoer bag efter, så der er lige lidt der skal indhentes. Men nu er det jo weekend, så nu bliver jeg opdateret! Tak for alle dine videoer og ærlige meninger :-)

  De bedste hilsner her fra :-)

 18. Nadja Maria Johansen siger:

  Godt arbejde Martin – Tillykke med de mange visninger og videoer – Jeg bruger mange af dine videoer som en rigtig god guide til de rigtige beslutninger eller bare blive bekræftet i at jeg er på rette vej i mit iværksætterprojekt – Syntes du har en super fed udansk mentalitet og er glad for du har valgt at dele ud af dine tanker og erfaringer.

 19. Kostumer siger:

  Ja, Super ide med en blog!!

 20. Birgit Månestråle siger:

  Set og nydt. Igen ! Tak Martin for din måde at være dig på. Det inspirerer. Også tak for de informationer du deler – og, dine overvejelser, som oftest er tankevækkende. Jeg ser dig fordi din måde, inkl. sin ligefremhed, dine smil og din evne til at se ting lidt fra oven – er – befordrende og livgivende.